петък, 29 септември 2023 г.

Септември е Гео, а после идват избори – лични и политически

onarealcase.blogspot.de

 



Представете си, че сме запознали виртуално и си определяме реална среща, за да се видим и да поговорим на живо. Сядаме в тих, приятен ресторант и вие много категорично ми заявявате:

-          Аз съм вегетарианец. Това шкембе чорба – нито мога да вкуся, нито понасям.

Аз кимам разбиращо с глава и в този момент идва келнерът. Вие смело си поръчвате една свинска пържола и питате дали случайно нямат и свинско джоланче, понеже тук „го правели разкошно“. Моя милост е вдигнала високо вежди в пълно недоумение, защото минута преди това е чула твърдението, че особата срещу нея е вегетарианец, а сега смело поръчва свински пържоли. Разбира се, вие ми се усмихвате спокойно и пояснявате:
-  Аз не ям шкембе чорба, защото за мен шкембето е валидация на прасето, но виж това пържолки, ребърца, джоланчета – това е друго  и там няма проблеми.

Звучи ли ви леко налудничаво? Като човек, който е заразен от особен вид глупост до такава степен, че не осъзнава, че е по-страшен дори от самото чисто зло. Както Бьонхофер казва в своята теория за глупостта: тези хора са заблудени, омагьосани, използвани и злоупотребени по своята същност. Не злите, а глупавите хора са способни на всякакво зло. Да оставим засега  Бонхьофер и неговата теория за глупостта и да се върнем на „валидиращия“ прасето въз основа на шкембе чорбата. Да ви прилича на една друга гръмогласна група, която се опитва да заразява с глупостта си останалите? На мен ми прилича на гъбарите и на лайкачите. Да обясня този Новоговор за тези, които не са чели предишните ми статии. Гъбарите – обобщен образ на тези, които в изборния ден, вместо до урните, предпочитат да отидат в „гората за гъби“, тоест да не гласуват. Лайкачите се явяват водачи (гуру) на Гъбарите и борейки се уж против системата, всъщност са нейните най-яростни защитници. Ако твърдението „Аз не ям шкембе чорба, защото така валидирам същността на прасето“ ви звучи абсурдно, то по същия начин трябва да ви звучи и твърдението „Аз не гласувам, защото по този начин валидирам системата.“ Ай, „пискюл беля“ както би възкликнал Чудомир! Аланкоолу – ти в коя система живееш? В тази на която ръка са турили психопатите и благодарение на твоето бездействие се опитват още да затегнат примката около врата ни или в някоя друга, за която нищо не знаем и за чието съществуване дори не подозираме.

Добре, след като не искате да легитимирате системата, направете го, но наистина го направете, а не да се правите на „наглосакси“ и да лицемерничите.  Събирате всякакви документи, които тази система ви е издавала : акт  за раждане, свидетелство за граждански брак, лична карта, паспорт, шофьорска книжа, всякакви дипломи, сертификати, завещания, нотариални актове….каквото се сетите. След това теглите всички „шарени хартишки“ (пари) на които се крепи тази система, която вие НЕ желаете да валидирате, вземате всичко накуп, отивате на мегдана на населеното място в което живеете, вадите телефона и започвате да снимате как подпалвате целия този хартишляк и се освобождавате от него. След това вече можете да застанете гордо във фашистбузука и да напишете : „Аз няма да гласувам, защото не искам да валидирам системата! И вие направете като мен.“ Едва тогава ще ви повярвам, че вие наистина НЕ искате да валидирате системата. Другото е скрита подкрепа на психопатите. Сакън да не се смени тази система, защото може да ми вземат фашистбузука и тогава как ще броя почитатели, последователи, лайкачи и прочие! Това за Лайкача, който вече напълно обсебен от Егото си е равносилно на смърт. Имам новина за Лайкачите. Изгледайте внимателно видеото от магазина в Цюрих.

 


Сега е магазин. Утре ще е всичко, което психопатите са обсебили и любимия ви фашистбузук също. Там ще се влиза само с QR код, а пък него ще го имат само послушно набодените с експерименталки. Тогава какво ще правите? Ще се включите в експеримента на Биг Фарма или ще пробвате с фалшификати? Опасявам се, че номера няма да мине. Не е ли време  вместо да се кланяте на Егото и да обслужвате подмолно системата, да седнете на чашка (вода, ракия, кой каквото пие) и да проведете сериозен разговор накъде ви води неговия нарцисизъм?

Излязла Гъбарева на мегдана, пЪрдон, у фашистбузука и вика : „Аз няма да гласувам, щото системата е корумпирана и няма да храня тези паразити.“ Чете човек, въздиша кротко и си казваВ: „А, бе – аз такова, ще взема да попитам туй-онуй. Все пак Гъбарева изглежда сериозен човек, мислА е текло тук, нещо я подтикнало да вземе такова решение, че даже и да го напише и публично да го декларира. Явно е осветлена, озарена, свише й се дават тези прозрения. Може пък човек да научи нещо. Знае ли се?“ И така мимоходом питаш Гъбарева – „А, не те ли интересува стандарта на живот, който ще имаш, ако не гласуваш и оставиш избора на сороспиите и ППитекантропитеците? И отговорът е зашеметяващ: „Аз – вика – съм си постигнала стандарта на живот и политиката не ме касае.“ Ами прави са били древните атиняни да нарекат такива като Гъбарева „идиотес“ (индивид, който не се интересува и не участва в политическия живот). И си представям, как Гъбарева протяга немита ръчица от някаква землянка, грабва малко троскот и почва да дъвче шумно. Или как скача от палма на палма и докато хапва банани, бичи статуси във фашистбузука. Момент! Ние може да сме бананова държава , но палми още нямаме. Опасявам се, че Гъбарева нито е в землянка, нито на палма.  Или в къща или в панелка, но едва ли й е безразлично каква е чистотата на въздуха, какво е качеството на храната и дали е от хлебарки и скакалци, какви са цените на електроенергията, каква е цената водата и нейното качество, какво качество ще й предложат в болницата и по какви учебници ще обучават децата й. Списъкът може да стане безкраен. Това са все елементи, които изграждат системата в която живеем. Огледайте се и ми кажете, че не е така. И ако оставите лостовете на управление на тази система на шепа марионетки избрани от напълно изкукали индивиди, защото тогава ревете за щяло и нещяло и пишете пост връз пост във фашистбузука? Това вас НЕ би трябвало да ви касае, нали така? Защото НЕ сте го легитимирали. Имам въпрос към всички Гъбареви и Лайкачи : ако утре цените на електроенергията се повишат вие по кои тарифи ще плащате : а) по-старите, щото не сте гласували и тези не сте ги избирали или б) ще платя като поп по новите тарифи, щото не искам да ме изключат и да остана без ток? Вашето неучастие в изборите освобождава да не изпълнявате решенията на марионетките-политици и да не се съобразявате с това какви решения са приели? Ако ви освобождава – веднага почвам да агитирам за негласуване. Ако не ви освобождава, значи вие сте от породата глупаци, които Бьонхофер описва в своята теория за глупостта – неспособни да проумеят една очеизвадна истина!

Ако вие действително бяхте опозиция на системата, то тогава вашата позиция и тази на Клаус Шваб трябва да са диаметрално противоположни, нали така? Защото той е един от главни управляващи тази система, дето вие не искате да я легитимирате. Ами хайде да чуем какво казва той :

 


Ами излиза, че той е на вашето мнение! Няма нужда от избори и може да се мине в предписателен режим. Да ви кажа ли защо? Не защото сте опозиционери и отричате системата, а защото нивото на глупаците в системата е станало достатъчно високо и вече няма нужда от избори. Просто на глупаците им се стоварва политическия мъпет, който ще ги унижава и те започват да чупят пръсти на клавиатурата да плюят по него. Честито дет' се вика! Мечтата на Гъбарите и на Лайкачите е на път да се сбъдне!

И тук единственото, което ми се иска да извикам е стихът от Септември на Гео Милев:

Глас народен:

     Глас божи

С хиляди ножа

прободен

народ -

затъпен

унижен

по-нищ и от просяк,

останал

без мозък

без нерви -

въстана

из мрака тревожен

на своя живот

- и писа със своите кърви:

     СВОБОДЕН!

 

За „ без мозък и без нерви“ съм съгласна с поета. Дали ще извика „Свободен“ – дълбоко се съмнявам, но скоро няма да знае нито значението на тази дума, нито самата нея, така, че хайде да се организираме за поредното бране на гъби и оставим психопатите да срутят системата и да ни поробят дигитално. Те имат концепция за нова система с която ще заменят настоящата и дори с какво ще ни хранят, но се опасявам, че нито Гъбарите,  нито Лайкачите са готови с алтернатива на сегашната? Бъркам ли?



onarealcase.blogspot.de / Автор

"Глупавият проумява само онова, което вече е станало" – Омир

9 коментара:

  1. Наистина ли мислиш, че ако процентът на гласуващите е доста по-голям (да речем 95%), кукловодите нямат възможност да фалшифицират пак изборите? Особено пък с електронното гласуване!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Въпрос на простата математика е: изпратете наблюдатели в избирателните секции; накарайте хората да гласуват масово за кандидат извън известните мъпетски партии; вземете протокола, който се изпраща до ЦИК (от наблюдател в секцията) и сверете после с това, което ЦИК ще обяви. Ако останем само на машинно гласуване, мачът е свирен.

      Изтриване
    2. Мачът е свирен още преди изборите .

      Изтриване
  2. В другите държави от ЕС предполагам, че гласуващите са доста повече отколкото в България! И въпреки това навсякъде управляват марионетки на ,,богоизбраните" кукловоди! Мислиш ли, че с повишена (дори на 100%) избирателна активност бихме могли да предотвратим зловещите им планове?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. колкото по обширна е представителността , толкова по -малка е вероятността да минат спекулациите и да се манипулира.

      Изтриване
    2. Богоизбрани?! Сатанинци, синове на Сатана по им приляга. Бог няма нищо общо с тази измет!!!

      Изтриване
  3. Първо - при висока избирателна активност наистина може да се неутрализират до някаква степен изборните измами, но това важи само за обикновеното гласуване, с хартиен вот. При електронното гласуване няма никакво значение количеството на гласувалите, защото там фалшификацията става чрез манипулирания софтуер. Освен това, ,,Информационно обслужване", което в крайна сметка обявява крайния резултат от изборите, е под контрола на посолството. И от там решават кой ще управлява България. Второ,, в Европа избирателната активност със сигурност е по-голяма, освен това няма машинно гласуване. И въпреки това навсякъде управляват марионетки на корпоративно-банкстерския елит. Там те използват други трикове (които прилагаха и в България, преди да започнат директно и нагло да фалшифицират изборите). В Европа (пък и на други места, включително САЩ) просто издигат като кандидати 2-3 техни слуги, които на пръв поглед изглеждат като противници, с коренно (уж) различни възгледи, принадлежащи на противоположни политически фракции. Но когото и да изберат хората, той (президент или министър-председател) прокарва и налага плановете на своите господари. И целият този фарс (де факто прикрита юдейска диктатура) е маскиран като ,,демокрация".

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не сме минали на 100% машинен вот, но с това неучастие сме много близо до такова решение. Намерете "бъга" (кандидата), който няма да играе по свирката на кукловодите. Все има по една черна овца в стадото.

      Изтриване
  4. Здравейте на всички!
    България е предадена и продадена отдавна. Аз досега откак имам право, винаги гласувам, но виждам, че процеса на ликвидация на държавата върви с пълна сила. Ако всички излязат и гласуват и вкараме българи в парламента, агенти на чужда държава ще влязат в някой български квартал, ще избият 100-200 човека, правейки всичко да изглежда така, че са цигани или мигранти, съответно българите ще се вдигнат и ще избият някоя циганска махала или бежански лагер, ще влезем в гражданска война и поради липсата на армия турците ще ни превзмат за ден-2. Лошото е, че така ги виждам нещата и без да дойдат българи на власт. Ще дойдат като спасители и носители на "старото нормално", катоцси спестят факта, че именно те са тези, които плащат за унищожението ни. Братя българи не се лъжете-целта е да завладеят и унищожът бяла Европа, а мангалите, дето ги вкарват, след като ни избият, да ги пращат да се бият срещу Русия. Вижте какво се случва във Франция, вижте положението в Германия, вижте разоръжаването, почакайте Израел да ни изпрати мангалите от близкия изток. Попитайте хората от Харманли как живеят, за да разберете за какво иде реч. Защото когато нещата се случат ще са ми интеревни всички педали и феминстки, които се съюзиха с враговете ни, за да ни смачкат?!, щото нещо са им изгорели бушоните и нормалните бели мъже нещо много им пречим. Защото тогава бюлетината ще бъде 7.62 и прошка няма да има, а Бог гледа и всичко вижда! Многожще са ми интересни радетелките за права?!?! на жените, които явно искат да си шибат мъжете, като им чупят зъбит3 от бой и раждат деца на мангалите а после със очите си гледат как ги избиваме! Такива работи идват-има едно старо правило-няма как да те накажат, без да имаш вина-всички курви и педераси ще си платят, за товя, че помогнаха за унищожението на майка България, без значение-гласували-негласували и да, редукция на бройката ще има, но няма да има такива недоразумения, мангали, курви педерасти и предатели да се наричат българи!

    ОтговорИзтриване

Coprights @ 2016, Blogger Template Designed By Templateism | Templatelib