понеделник, 25 септември 2023 г.

„Внезапно починали“, защото звучи по-добре от геноцид

onarealcase.blogspot.de


 

Повечето хора имат бегла представа колко са напреднали технологиите. Благодарение на този напредък почти всяка човешка дейност скоро може да бъде заменена от някаква изкуствена джаджа, която да я извършва без да мрънка, възразява и без да се разболява.  Този напредък даде зелена светлина на психопатите да подкарат по-агресивно плана си за налагане на пълен контрол върху хората и в допълнение към това те решиха повече да не се прикриват, а  да действат открито.  И понеже са добри манипулатори и измамници, първото което направиха беше да демаскират слугите си. Със стартът на ПЛАНдемията голяма част от хората рязко прогледнаха и си дадоха сметка, че всъщност на политическите мъпети никога не им е пукало за избиратели, принципи, изборни обещания и т.н. Те просто си изпълняват поръченията и чакат да ги пратят на „остров в Тихия океан“, за да си изкарат необезпокоявани от никого старините. В този ред на мисли, едно отклонение : Как сте скъпи симпатизанти на ДъБилна България и ПП-итекантропи? Изчегъртахте ли Буци или сега сте в ролята на Ленор и кротко го препирате?

Лекарите се обособиха в две групи – белкопрестилковци и тези с мозък, които веднага прозряха измамата с инжекционните течности  и отказаха да убиват пациентите си. Инфлуенсърите в социалните мрежи – едни бяха блокирани, ограничавани и заличавани, а други радетели за „истина“ кротко се снимаха с парцали на устата и призоваваха последователите си да тичат за да бъдат бодени. Най-голяма заслуга имат press-титутките. По време на самата ПЛАНдемия не спряха да плашат хората по всички възможни начини, а сега бележат непознати висоти на креативност като се чудят какви причини да измислят за свръхувеличената смъртност в страните в които хората масово се поддадоха на психозата и се включиха в експеримента с набождане на течност с неизвестно съдържание. Изведнъж словосъчетанието „внезапно починал“ се наложи в медийното пространство и полека-лека стана неразделна част от ежедневието. Докато по време на ПЛАНдемията мощно и гръмко се коментираше как поредния починал с диагноза „Ковид-19“ (захлебил някой белкопрестилковец, какво да се прави) се е споминал, защото е отказал да се боде, а чудотворната игла видите ли е можела да го направи безсмъртен, сега шумно се мълчи, ако „внезапно починалия“ е с няколко броя „малебита“. Защо бе скъпи press-титутки се притеснявате да ни споделите ваксинациония статус на „внезапно починалия“? Защо се гърчите да измисляте малоумни причини само и само да прикриете истината? И за вас ли искате утре така някой колега press-титутка да излъже?

Реших, че е време да се води списък на причините, които press-титутките измислят за смъртта на „внезапно починалите“.  Дори искам да поканя всеки, който срещне такава причина (придружена със снимков материал) да ми я изпраща, за да допълвам списъка.

📝ПРИЧИНИ КОИТО ПРЕДИЗВИКВАТ СЪРДЕЧЕН УДАР, ИНСУЛТ & ТРОМБОЗИ

🚗 Изхвърлени газове от автомобил

🌨Промяната в климата

😔Самотата

☕️Черен чай

💊Хранителни добавки

🛌Позиция по време на сън

🥱Дрямка

🥶 Вземане на студен душ

💨Замърсяването на въздуха

🍇Яденето на един и  същи плод

🥳 Радост (прекалена радост)

🌡Температурата

 

НЕЩА, КОИТО НЕ ПРИЧИНЯВАТ СЪРДЕЧЕН УДАР, ИНСУЛТ & ТРОМБОЗИ

💉 – независимо от броя им





Тук се посочват съдийските свирки като причина за зачестилата, "внезапна" смърт при футболистите. 

onarealcase.blogspot.de / Автор

"Глупавият проумява само онова, което вече е станало" – Омир

0 коментара:

Публикуване на коментар

Coprights @ 2016, Blogger Template Designed By Templateism | Templatelib