неделя, 21 март 2021 г.

Кандидатите на псевдопромяната

onarealcase.blogspot.de


 

Предстоят поредните избори и хората се вълнуват, дали те ще променят нещо  и дали имаме шанс да си създадем по-добри условия на живот. Краткият ми отговор е „НЕ“, защото процесът „избори чрез гласуване“ не е проектиран да даде като резултат демокрация (дори и половинчата), а за да изберем поредната „представителна олигархия, маскирана зад „представителната демокрация“ (https://www.eurochicago.com/2017/01/semantitchna-izmama/)

Защо наричам това управление „представителна олигархия“ ли? Защото тези представители за които гласуваме и на които поверяваме правото да творят закони, които променят нашето житие и битие не служат на нас (избирателите), а обслужват интересите на олигарсите. Струва ли си да гласуваме тогава въобще?

Всъщност едно осъзнато и добре информирано мнозинство може лесно да провали сметките на олигарсите, които са си „напазарували“ представители и сега те всячески се стараят да ни заблудят на кого ще служат.  Ако някой ме пита за кого да гласува, на този етап със сигурност не бих могла да отговоря. Мога да кажа категорично, ясно и високо за кого да НЕ гласувате. Не гласувайте за коалицията „Демократична България“!


Може би защото съм родена на дата близка на тази на любимия ми поет Христо Ботев и аз като него мога „силно да любя и мразя“. „ПРОдаЙ България“ – така наричам аз ПП „Движение Да България“ е категорично американски проект, но не на онези американци, които почитат традициите и законите, а на представителите на демоНкраДическата партия или на  Дълбоката държава! Освен, ако не иска България да се превърне в придатък на Дълбоката държава, всеки мъж в у нас трябва да бъде потресен от нововъвежданите основни евроатлантически ценности – пълен джендъризъм и тотална диктатура на малцинствата. И само в този случай можете да гласувате за тях.

Аз ги мразя осъзнато и напълно безплатно! Сега ще ви изложа моите причини и доводи за тази омраза. Ако разпознаете някоя причина като ваша, от това следват две неща:

1. В никакъв случай НЕ гласувайте за ГМО проекта ДемоНкраДична България

2. Споделете тези причини с ваши близки, познати, приятели, роднини и т.н.

Причина номер 1:  ГМО продукт на Дълбоката държава

Нека върнем лентата назад във времето и си припомним една снимка :


Фактите гласят, че датата е  7 май 2016 г. , а  мястото е Посолството на САЩ в София, България.

От ляво на дясно: Протестърът Николай Стайков, защитничката на правата на хомосексуалните Магдалена Генова, (не)зависимият“ анализатор Даниел Смилов, (не)зависимият експерт по външна политика Весела Чернева, „новият“ политик Христо Иванов, заместник-държавният секретар Антъни Блинкен, американският посланик в София Ерик Рубин, (не)зависимият журналист Иван Бедров, служител на Държавния департамент на САЩ. Фотосът беше разпространен от американското посолство, два дни сред срещата, чийто домакин е бил посланик Ерик Рубин.
Бившето НПО на правосъдния министър се ползваше активно от грантовете на "Америка за България" преди той да влезе в коридорите на властта - първо като служебен министър в кабинета на Георги Близнашки, а след това и като член на правителството на Бойко Борисов, припомнят наблюдатели.

Сега малко въпроси, които може да доведат жесток когнитивен дисонанс в соросоидни главици, които не са сред сериозните грантополучатели на АМзаБГ (Америка за България), но пък хранят надежда да оглавят челните позиции на които получават лъвския пай от парите, които те раздават, за да се унищожи българския дух и традиции. Според вас откъде тръгват ГМО проекти с амбиции за прерастване в политическа партия? Чии интереси ще защитават - тези на България или на работодателите си?

2.  Пълно овладяване на съдебната система от сороспиите ( сороспия = соросоид + уруспия (лека жена))

Разбира се резултатът от тази душеприказна завера в американското посолство не закъснява. Малко след това на 7 януари 2017 г. се пръква „ПРОдаЙ България“ (ПП Движение „Да, България!“). В документите на въпросното ГМО образувание четем, че неговите цели били: „Главните цели на партията са съдебна реформа и демонтиране на корупционния модел.“ Моят прочит е следният – пълно овладяване на съдебната система и прокуратурата и от там нататък всички избори в България стават напълно излишни. Целта на това соросоидно образувание е да прокарва чрез съда „независим и справедлив“ всички щения на господаря си Сорос и тези, които стоят зад него. Тези, които следиха внимателно изборния процес в САЩ сами видяха, че въпреки многобройните очевадни (и нагледно показани) измами по време на изборите, съдилищата отхвърлиха всички жалби на адвокатите на Доналд Тръмп и така легитимираха кражбата на изборите. 

Един от симпатизантите на ГМО партията ПРОдаЙ България е разбира се розовобузестия олигарх Прокопиев, който няма как да не е участник и в двата политически проекта на Сорос в България – ГРОБ (Герб) и разбира се ПРОдаЙ България. Да заложиш на ПРОдаЙ България с надежда, че сменяш ГРОБ е илюзия. Всъщност отново избираш ГРОБ, но в допълнение с цялата джендърска идеология – широко отворени врати за вихреща се педофилия, приемане на Истанбулската конвенция и диктатура на малцинствата. Жалко, че Валентин Фъртунов не е сред живите, защото със сигурност щеше да напише поредица от статии, както направи това в далечната 2010 и още тогава обясни, защото ГРОБ е проект на Сорос   

ГМО проектът ПРОдаЙ България има нужда от публична трибуна и сороспийските медии на олигархаПрокопиев щедро я осигуряват 

Разбира се тази подкрепащедро се заплаща с шестцифрени суми 

Не зная колко от вас са запознати с биографията на главното действащо лице на този ГМО проект – ХристоИванов  . Роден в семейство на отявлени комунисти и харесан от американците, защото както пише проф. Димитър Иванов, който добре познава семейството: „Защото прилича на майка си - твърд, упорит, неадекватен към политическата обстановка, със сектанско мислене, но лоялен към линия, която му е наложена“. Хора със зависимости, с добра финансова подкрепа, лесно се държат в подчинение и успехът да се прокарат чрез тях определени политики е сигурен.  Да видим малко какви грантове е получавал Христо Иванов чрез участията си в неправителствени организации щедро финансирани от АМзаБГ (Америка за България):

Траншовете от„Америка за България” 

Вече казахме, че професионалната биография на правосъдния министър Христо Иванов се ограничава в едно - дежурен експерт в проектите на мрежа от свързани лица: неправителствени организации, финансирани със стотици хиляди долари от Фондация "Америка за България" и структурите около Сорос. Само от "Америка за България" организацията на Иванов е получила няколко тлъсти транша за дейности, чийто ефект до момента е неизвестен на гражданското общество:

-    70 085 долара през 2006 г. за популяризиране на алтернативните способи за решаване на спорове и в частност на медиацията

-    169 000 лева през 2009 г. за изследване на предизборните платформи на партиите в частта им за съдебната реформа, създаване на блог „Право и политика“, поддържане на информационен портал, посрещане на група адвокати от Мароко.

-    203 000 лева за 2010 г. за конференции, изготвяне на рейтинги, дискусии за висшето юридическо образование и План за действие по изпълнение на Стратегията за съдебна реформа

-    150 483 долара за периода 5 февруари 2010 г. - 4 август 2011 г. за да бъде изготвен "Индекс на съдебната реформа";

-    697 600 лв. за периода май 2012 - май 2015 г. за дейност, озаглавена "Инициатива за прозрачни съдебни назначения".

Наистина ли вярвате, че хора, които издържат себе си и шайките си от грантове ще защитават държавния интерес, вас и вашите интереси?

Дали бихте гласували за партия, чийто лидер откровено е променил един от
основните членове на закона, за да даде възможност на педофилите да се вихрят необезпокоявани в България?

"Член 158а, с който педофили се спасяват от правосъдието, е изменен по предложение на правосъдния министър тогава (2015 г.) Христо Иванов, четем в статия на "24 часа"    

На 16.8.2020 в ефирът нателевизия Скат Борис Янчев – народен представител от НСФБ посочва, че поправката на чл. 158 а е станала по предложение на Христо Иванов. Под видеото ще намерите коментари на гласовити сороспии, които се опитват отново да заблудят хората. Дяволът е в детайлите. Нека да ги видим каква конкретна промяна  е извършена по предложение на Христо Иванов. Прочетете внимателно текста, който е маркиран в червено:

158 член, преди промяната 2015-та:*
Чл. 158а. (Нов - ДВ, бр. 27 от 2009 г.)
(1) Който по какъвто и да е начин набира или принуждава отделни непълнолетни лица или групи от такива лица да извършват полово сношение, блудствени действия, содомия, мастурбация, сексуален садизъм, мазохизъм или похотливо показване на човешки полови органи, се наказва с лишаване от свобода до шест години.
(2) Ако от деянието по ал. 1 е получена имотна облага, наказанието е лишаване от свобода до осем години и глоба до десет хиляди лева.
(3) Който наблюдава полови сношения, блудствени действия, содомия, мастурбация, сексуален садизъм, мазохизъм или похотливо показване на човешки полови органи, в извършването на които участва лице, за което деецът знае или предполага, че е набрано или принудено при условията по ал. 1, се наказва с лишаване от свобода до три години

ПРОМЯНАТА през 2015-та на член 158 е следната в новия и вид:*
Чл. 158а.
(1) Който по какъвто и да е начин набира, подпомага или използва лице, ненавършило 18-годишна възраст, или група от такива лица да участва в порнографско представление, се наказва с лишаване от свобода до шест години.
(2) Който принуждава лице, ненавършило 18-годишна възраст, или група от такива лица да участва в порнографско представление, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години.
(3) Когато деянието по ал. 1 или 2 е извършено по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, наказанието е лишаване от свобода от две до осем години.
(4) Когато от деянието е получена имотна облага, наказанието е:
1. в случаите по ал. 1 или 2 – лишаване от свобода от две до осем години
и глоба от десет хиляди до двадесет хиляди лева;
2. в случаите по ал. 3– лишаване от свобода от три до десет години
и глоба от двадесет хиляди до петдесет хиляди лева.
(5) Който наблюдава порнографско представление, в което участва лице, ненавършило 18-годишна възраст, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Чл. 158б.(Нов) За престъпление по чл. 149 – 157 или чл. 158а съдът може да наложи и лишаване от право по чл. 37, ал. 1, т. 6 или 7.

РЕАЛНО описаните действия:
„полово сношение, блудствени действия, содомия, мастурбация, сексуален садизъм, мазохизъм или похотливо показване на човешки полови органи“
са премахнати като описание и е въведено общото:
„порнографско представление“

Главната цел на Сорос и соросоидната идеология е намаляване на населението по света  и  затова сороспиите  толерират индивидите с нетрадиционна сексуална ориентация, защото не могат да имат деца и да продължат рода си и разбира се педофилите, които нанасят трайни и понякога необратими психични травми на децата ни.

Наистина ли искате да подкрепите хора, които ще обслужват тези интереси?

3. Използване на унижението, за да загубим социалния си статус

Това за мен лично е най-важната причина, сороспиите да бъдат категорично зачеркнати от всички листи. Всеки народ има нужда от своите национални герои, защото те ни създават чувството на принадлежност към даден народ, а без него сме като дърво без корен. Когато някой публично унижава нашите национални герои, той унижава и нас самите.

Психолозите Марте Отен и Кай Йонас провели две изследвания с които емпирично установяват,  че мозъка може да преживее и усвои всичко с изключение на унижението: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24215103/

Ето какво пишат те: Унижението, емоцията, свързана с понижаване на статуса в очите на другите, изглежда много интензивно.  Като такова, унижението се предполага, че играе важна роля в ескалацията на междуиндивидуален и междугрупов конфликт. Тук  предоставяме първите ясни емпирични доказателства, че унижението наистина е много интензивно преживяване."

Случайно ли е тогава, че точно член на националния съвет на ПРОдаЙ България (ПП „Да,България“) - "експерта" Емил Джасим -   си позволи публично да оплюе националните ни герои, да нарича Васил Левски "дребен бандит и с право обесен от законната турска власт по онова време..." https://www.youtube.com/watch?v=qHm5RqC6vRE , да унижава всеки един от нас казвайки следното : ,,Вие българите трябва да свикнете че сте просто един от многото етноси, които живеят тук“.

Това, което  Марте Отен и Кай Йонас препоръчват да се направи, когато някой ни унижава е да отговорим. Това е единствения начин да се справим с унижението. Никакви пари и сигурност не компенсират травмата от унижението, тя остава завинаги.

На 4 април 2021 г. всеки един от нас може да отговори на унижението, на което сороспиите от години ни подлагат!

Тяхната наглост мина всякаква граница и Христо Иванов заяви миналата година в ефира на Дарик радио, че : „Ако някой си позволи управление на промяната без нас - ще му се стъжни  животът!“

Ще цитирам Георги Марков  и неговите “Задочни репортажи за България": “Видели сме как изчезват личностите, как се унищожава човешката индивидуалност, как се корумпира духовен живот на цял народ, за да се сведе до безропотно стадо. Видели сме много от тези най-унижаващи човешкото достойнство манифестации, където нормални хора трябва да аплодират някакъв жалък нещастник, който се е самообявил за полубог и им маха снизходително от висините на своята полицейска недостъпност. Видели сме, че единствената цел в живота на тези другари е да държат със зъби и нокти властта, единствените им интереси са тези на собственото им грандоманско съществувание, единственото щастие, за което се борят, е тяхното собствено щастие и единствената служба, която имат, е да служат на чуждата държава — собственик на похлупака."

Сега сме ние на ход. Ние можем да стъжним живота на сороспиите в България, можем да спрем унищожаването на човешката индивидуалност и да пратим в забвение тази алчна, продажна шайка.

На 4 април 2021 всеки има право отговори на унижението, на което сме подлагни и на това, което още ни готвят. Да действаме!

 

 

onarealcase.blogspot.de / Автор

"Глупавият проумява само онова, което вече е станало" – Омир

0 коментара:

Публикуване на коментар

Coprights @ 2016, Blogger Template Designed By Templateism | Templatelib