сряда, 3 ноември 2021 г.

бЛедна ви е фантазията - новата дефиниция за ваксини според CDC

onarealcase.blogspot.de


 

Никога не съм си представяла, че ще живея във време по-страшно и уродливо от това, което е описал Джордж Оруел в романа си 1984.

CDC (Centers for Disease Control and Prevention – Центъра за контрол и превенция на заболяванията в САЩ) от днес 3.11.2021 е променил отново дефиницията за ваксина!

Станало ясно, че ваксините (които НЕ са ваксини) срещу COVID 19 всъщност не отговарят на определението за  „ваксина“! И затова вместо да се каже истината, че експерименталките нямат нищо общо с ваксината е по-лесно да се промени дефиницията, нали?

Оказало се, че ваксините срещу COVID 19 всъщност не отговарят на определението в частта в която се казва, че  „ваксината предпазва човек от болестта“. Е, вече НЕ го предпазва!

Очевидно да ви предпази от болестта не е нещо, което трябва да очаквате от ваксината.

Моля, да питате холестеролните „математици“ в България, предводителя на плъховете и всеки коби-клакьор, който дистрибутира смърт какво мислят за тази нова дефиниция?

В допълнение ги питайте и друго :  как талибаните оживяха 18 месеца без ваксини, без социална дистанция, без парцали на устата, без PCR тестове ...

Аз не чух за масов мор сред  тяхната общност по време на тази "свирепа глобална пандемия", нали?

А вие чухте ли?

Последно какво имаме: пандемия или ПЛАН-демия!



onarealcase.blogspot.de / Автор

"Глупавият проумява само онова, което вече е станало" – Омир

2 коментара:

  1. Да при талибаните няма вирус защо ли? Има хора които вземат мн. Ама много пари да поддържат това положение. В нета изтече 1 видео което е предупреждение за тях ако не си спазват обещанието. Търсете и ще го намерите. Накратко са ги предупредупредили или ние или те ще си понесат наказание за неспазване на уговорка.

    ОтговорИзтриване

Coprights @ 2016, Blogger Template Designed By Templateism | Templatelib