събота, 10 февруари 2024 г.

Новият режим на СЗО – ПЛАНдемия безкрай

onarealcase.blogspot.de




Ако през последните три години сте живели на Земята, в това измерение, след всички абсурди, които ни се случиха по време на ПЛАНдемията , трябва да сте абсолютно наясно със следните неща:

1.     Press-титутките не отразяват обективно действителността и никога не са имали това за цел. Да продължавате да им вярвате е пълно безумие.

2.      Мъпетите, наричани политици са щателно подбирани, за да изпълняват и да въвеждат дневния ред на шепа психопати, които наричат себе си „световен елит“

  3.    Това, което стартира по време на ПЛАНдемията е добре изготвен план, който цели да остане „оня златен милиард“ (от надписите по камъните в Джорджия, които ги взривиха) като масата хората ще са безмозъчни твари, оставени за удобство,  а въпросните психопати ще се радват на ресурсите на планетата, без да се тревожат, че те ще се изчерпят и няма да им достигнат.

Добре – ще кажете вие. Как ще подкрепиш с факти тези твърдения. За първите две – ами достатъчно е да си пуснете онази „говореща кутия“ наречена ТЕЛЕвизор и  доказателствата ще ви заринат като лавина. За третото ще ви представя какви промени подготвя СЗО по отношение на международните здравни разпоредби.

Говори ли ви нещо съкращението – IHR? Запомнете това съкращение и започнете да търсите материали и информация за всичко, което е свързано с него, защото касае вас, вашите близки, вашите деца и вашето бъдеще.

IHR (International Health  regulations) това са Международните здравни правила , които са правно обвързващо международно споразумение, насочено към предотвратяване, защита срещу, контролиране и реагиране на международното разпространение на болести. Те се контролират от Световната здравна организация (СЗО) и са приети за първи път през 1969 г. Последната версия, известна като IHR (2005 г.), влезе в сила през 2007 г. и е подписана от 196 държави, включително всички държави-членки на СЗО. България е член на СЗО и следователно това правно обвързващо споразумение също е подписано от нас.

До тук нищо обезпокояващо или тревожно ще кажете вие. България подписала някакво споразумение в качеството си на член на някаква "безобидна организацийка" наречена СЗО. Работата е там, че в момента са предложени над 300 изменения на този документ от 46 страници, както и шест нови члена и един нов анекс. Ако тези промени се приемат това ще промени фундаменталния характер на международните здравни разпоредби и WHO от консултативна организация ще се превърне в такава, чиито разпоредби ще станат ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!

Да се опитам да го кажа по друг начин: ние сме изправени пред премахването на националния и нашия личен суверинитет и ако България подпише тези промени в това споразумение, при някакво съвсем неясно описано бъдещо обстоятелство за общественото здраве, което генералния директор на „безобидната организацийка“ ще има пълната свобода да дефинира както си иска ( с други думи може изменението на климата да бъде обявено за извънредно положение за общественото здраве), това би задействало тези нови разпоредби, които трябва да се приемат през май 2024година.

Тук му е мястото да попитате – „А, на теб защо да ти вярвам?“.  Моят отговор ще бъде – не вярвайте на никого, ако не предостави факти и документи в подкрепа на твърденията си. Аз ще се позова на презентацията на адвакат Филип Крузе. Тук оставям неговите координати, ако някой иска да се свърже с него и лично да провери достоверността на изнената информация:

Ph. Kruse, Attorney at law, 8001 Zurich kruse@kruse-law.ch и един от сайтовете, който неговата кантора е създала https://corona-complaint.ch/ .

Какво се случва в момента? За „улеснение“ на публиката ни политическите мъпети, СЗО действа като ловък фокусник. Обсъжда едновременно два проекта и така е лесно човек да се заблуди кой проект, какво точно предвижда. Първият проект са измененията в Международните здравни правила и тук няма да се изисква НИКАКВО РАТИФИЦИРАНЕ от държавите членки, защото ТЕ вече са подписали това споразумение. Тук се говори за промени в него. Тези промени трябва да бъдат гласувани на 77 асамблея на СЗО през май 2024.

Паралелно с това се обсъжда нов пандемичен договор (New Pandemic TREATY), известен също като „CA+“ (Comprehensive Agreement), който  предложено международно споразумение, предназначено да подобри глобалното сътрудничество и готовността за бъдещи пандемии. Този Нов пандемичен договор ще подлежи на объждане от всяка държва-членка и съответно на ратифициране.



Ето в резюме какво ще случи, ако измененията в Международните здравни правила бъдат приети:

1.) Правно обвързващ орган на СЗО: една и съща оценка на риска, решения и стандарти се прилагат за всички;

2.) OneHealth (заплаха за здравето на животните; изменение на климата; околна среда); Разширяване на фактическите ситуации, които биха могли да оправдаят „PHEIC“; Разширяване на обхвата на превантивните мерки;

3.) СПРАВЕДЛИВОСТ: всички страни трябва да „имат достъп“ и да използват едни и същи продукти (вкл. IP-трансфер; финансова подкрепа);

4.) Информационен контрол и цензура

5.) Наложено „укрепване на основния капацитет“ (производство на анализи, наблюдение, лекарства и т.н.)

6.) Пълно електронно наблюдение (Health ID) и глобално споделяне на данни. бионаблюдение (по всяко време)

7.) Авторитарен подход отгоре надолу БЕЗ МЕХАНИЗЪМ за контрол и баланс

8.) БЕЗ ОТГОВОРНОСТ¨-пълен ИМУНИТЕТ и освобождаване от данъци.

СЗО ще получи широки ИЗПЪЛНИТЕЛНИ и ЗАКОНОДАТЕЛНИ ПРАВОМОЩИЯ.




При някакво съвсем мъгляво и неясно обстоятелство генералния директор на СЗО ще има право да обяви "извънредна ситуация за общественото здраве" и негово ще бъде правото да налага средства за "защита". Посочените средства разбира се включват ваксини (тоест технология за генна терапия) и разбира се ще ни определи правилата според които можем да пътуваме (или да не пътуваме), паспорти, които трябва да притежаваме и т.н. Наред с това ще имат право да забранят употребата на други лекарства, така, че не се иска голяма прозорливост, за да схванете, че иде реч за повторение на ПЛАНдемията, но този път в такива драконовски мерки, че просто ще ни е бЛедна фантазията. СЗО ще получи правото да решава кои новини са фалшиви и да ги маркира като дезинформация - в превод - press-титутките ще ни заливат от сутрин до вечер с лъжи и пропаганда, правителството ще им приглася, а ако някой се опита да каже истината ще бъде подведен под наказателна отговорност. 

Измененията в IHR ще позволят на СЗО да използва всички елементи на тоталитаризма:

• Самоупълномощаване;

• Пропаганда и страх;

• Изпълнителна власт;

• Без съгласието на хората;

 


Измененията в IHR ще позволят СЗО да СУСПЕНДИРА КОНСТИТУЦИИ, вкл.

• отмени свободната информация и свободата на словото;

• анулиране на проверки и баланси;

• отменете всички механизми за защита на човешки права;

 

По-долу ще оставя видеото с адвокат Крузе, който обяснява какво ще се случи, ако тези изменения бъдат гласувани.

Можем ли да направим нещо, за да спрем това, което ти подготвя СЗО?

Да. Първо в България има внесена в парламента подписка за излизането на страната от СЗО.

Стартира mодписка на гражданска инициатива „Доверие и свобода“: „На 11 юли 2023 г. представители на 7 държави от Европа (България, Австрия, Германия, Чехия, Полша, Белгия, Португалия и Швейцария), сред които и д-р Георги Тодоров, учредиха в Европейския парламент в Брюксел инициативата „Доверие и свобода“, която има за цел да обедини гражданите на Европа да защитят своите човешки права, като на първо място те поставят „отношенията със СЗО“. Събитието бе предавано на живо в канала на ЕП.“

В РАМКИТЕ НА 5 МЕСЕЦА ТРЯБВА ДА СЪБЕРЕМ НАД 1 МИЛИОН ПОДПИСА от граждани на Евросъюза. 

Можете да се включите в Гражданската инициатива „Доверие и Свобода“ или като подпишете хартиената бланка и я изпратите на посочените пощенски адреси, или като попълните онлайн формата. 

В Инициативата могат да се включат всички български граждани, независимо къде живеят в момента – в България или в чужбина. 

Целта на Гражданската инициатива „Доверие и свобода“ е:

1. Подпомагане за излизането на България от СЗО и ограничаване на ЕК за обсъждане бъдещеи действия със СЗО.

2. Задължаване на ЕК за прозрачност при преговори с трети страни и корпорации, вкл. СЗО и НПО, вкл. обявяване на имената на лобистите.

3. Задължително въвеждане на информираното съгласие от гражданите за институциите, които могат да вземат решение за намеса в личния живот и интегритета чрез методи на медицината, околната среда.

Как можете да се включите в Инициативата:

Следвайте линка и попълнете данните, които се изискват:

https://eci.ec.europa.eu/040/public/#/screen/home

Споделете с поне десет човека и ги помолете да направят същото. От този линк могат да се подпишат граждани  на всяка държава, която е член на ЕС. Познавате ли италианци, гърци, румънци, германци, французи, испанци? Споделете линка с тях и нека те и техните приятели се подпишат.

Който иска да се включи на хартиен носител, може да изтегли бланката оттук https://www.eurochicago.com/wp-content/uploads/2024/01/ANNEX-III-B_BG-BG.pdf

да я попълни и да я изпрати на адрес: Русе 7000, ул. „Църковна независимост“ №1

Лаборатория „Прима Лаб“ - за д-р Г. Тодоров

или адв. Нина Ламбова - Пощенска станция: Павликени П.К. № 20 

Можете да подкрепите д-р Тодоров и БАДЖ с дарение на следните сметки:

д-р Георги Тодоров

BG88CECB97904054692301

ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА

BIC: CECBBGSF

БАДЖ – BG77TBIB931010A06YPQ01

BIC: TBIBBGSF

Не ни остава много време, така, че нека всеки прояви отговорност и съзнателност,  защото това касае съществуването ни като човешки същества, а не като набодени с експериментални течности плъхове, които трябва да се подчиняват на унизителни и абсурдни изисквания. Моля, споделете линка и статията с колкото може повече хора.  


1. Article-by-Article Compilation of Proposed Amendments to the International Health Regulations (2005) submitted in accordance with decision WHA75(9) (2022) https://apps.who.int/gb/wgihr/pdf_files/wgihr1/WGIHR_Compilation-en.pdf 





onarealcase.blogspot.de / Автор

"Глупавият проумява само онова, което вече е станало" – Омир

0 коментара:

Публикуване на коментар

Coprights @ 2016, Blogger Template Designed By Templateism | Templatelib