неделя, 19 февруари 2023 г.

Подслушан разговор в странична стая по времето на Световния икономически форум в Давос

onarealcase.blogspot.de


 

Преводна статия от Walter Gelles (Авторът е описал напълно измислен от него разговор).


📍Bill Gates: Тази нова "scamdemic" - всъщност имам предвид "пандемия - ще бъде истинска катастрофа ( humdinger).

📍Klaus Schwab: Истински катастрофа. Нещо изключително ще бъде.

📍Yuval Harari: Какво е "humdinger"?

(🔗Ако опишете някого или нещо като humdinger, имате предвид, че те са много впечатляващи, вълнуващи или приятни. Давате  неофициалното си одобрение)

📍Tedros Ghebreyesus: Убийствено, можеш да кажеш. Имаме ваксините,(killshots💉) убийствените дози са готови. И ще подтискаме, клеветим и забраняваме всякакви евтини алтернативни терапии, които работят - точно както направихме с Covid операцията.

📍Gates: Точно така, Тедрос, ваксините💉 са готови за употреба! Този път може би ще видим 2-3 милиарда смъртни случаи и увреждания, причинени от ваксините💉. Covid измамата, имам предвид пандемията, беше упражнение за загрявка. Всичко, което трябва да направим сега, е да обявим следващият вирус, който унищожава света. Той може да бъде теоретичен компютърен модел - точно както направихме с Covid-19, който съществува само като компютърна симулация, предоставена от нашите партньори в Китай. Следващата "катастрофална голяма грешка" ще дойде от ... скоро ще разберете.

📍Albert Bourla: (изпълнителен директор на Pfizer): Това е фантастично!

📍Аnthony Fauci: Ще се върна от пенсия заради това.

📍Harari: Ще напиша нова книга за неизбежния марш на историята. Тя ще бъде нов бестселър на New York Times.

📍Gates: Най-доброто от всичко е, че добавихме свещената неприкосновена, но винаги вредна, неодобрена от никой mRNA технология към питейната вода на света.

📍Bourla: Wunderbar(Чудесно на немски)! Допълнителен тласък на бустерите💉.

📍Fauci: Това беше моята идея, Бил. Откраднахте ми идеята, заслужавам много уважение. Аз съм само един скромен човек на науката.

📍Schwab: Това ще бъде необходимо и хуманно изкореняване на ненужните ядящи.

📍Josef Mengele: Завиждам на това, което правите, момчета. Вие сте дяволски умни и гениални.

📍Gates: Как успя той да влезе тук?

📍Henry Kissinger: Реинкарнация или възкресение или нещо подобно.

📍Harari: Кой знае? Иди, че го разбери.

📍Mengele: С mRNA си имате ваксини💉 за да убивате. С векторните ваксини💉 сте убили и увредили милиони бедни души. И много деца също. Аз никога не съм убивал толкова много деца. Наистина ви завиждам. Увреждате ги с миокардит, кървене при раждане и преждевременни раждания, безплодие, инсулти, сърдечни проблеми и внезапна смърт. И вашите феминистки мълчат. Вашите феминистки не искат да знаят нищо, те са с тотално промити мозъци от пропагандата на медийния наратив. Това е чудесно. На Гьобелс [немския министър на пропагандата и просвещението на Нацистка Германия Йозеф Гьобелс] би му потекла слюнката.

📍Ghebreyesus: Изчакайте да видите какво идва. С новия Глобален пандемичен договор на СЗО и нашите нови Международни здравни регламенти, аз, Гейтс и Големите фармацевтични дружества ще диктуваме здравните политики на всяка нация на тази земя. Ще решаваме къде има пандемия и кой трябва да получи генетичните ваксини 💉,  кой трябва да бъде затворен (locked dow) и кой да носи маски😷.

📍Christopher Wray (FBI Director): Президентът Джо Байдън, нелегитимният и неизбран от никого лидер на Америка, е голям Обединител. Той го каза в речта си за Състоянието на съюза. Той обединява нашата велика страна зад безкрайната война срещу Русия чрез Украйна като провокация. Това ще доведе до още по-висока инфлация, но това е ОК - хората ще получат Универсален базов доход и определени храни, съжалявам, мислех на Допълнителна помощ за хранене. Освен това, ние позволяваме на няколко милиона незаконни имигранти да се прехвърлят през границата ни с Мексико, и те ще работят нископлатени работи за още по-малко пари. Трансформираме тази страна. Няма повече да има среден клас.

📍Gates: Независимо дали става въпрос за Байдън, Тръмп или шлумп, не прави голяма разлика, защото аз и големите фармацевтични компании ги притежаваме всички. Всички конгресмени и конгресменки. Дали някога сте чували някой от тези евтини костюми да призовава за незабавното оттегляне на всички Covid ваксини и компенсация на жертвите на ваксините? Разбира се, че не. Притежаваме ги всички, дори политиците, които правят драматични речи и провеждат проучвания и пресконференции. Всичко е представа. Подгответе се -големи изолации, повече цензура, и особено, още генетични "ваксини"💉.

📍Olaf Scholz (канцлер на Германия): Радвам се, че споменахте цензурата, това е изключително важно. Защото ако вестниците, телевизионните станции и гигантите на социалните мрежи позволят свободно и открито обсъждане на така наречената Covid пандемия - с диссидентни топ-учени, които честно представят своите данни - цялата измама ще се срине за една седмица. И хората, които бяха измамени да получат дозите💉, ще бъдат много, много ядосани. Ще има съдебни производства. И бунтове. И по-лошо.


----------------------------------


🔎 Прочетете внимателно този текст. Два пъти. Сега си отговорете на въпроса: С какво ги държат, с какво ги "изкушават", с какво ги "купуват"? С пари, нали така? Щеше ли това да бъде възможно в общество в което парите не  съществуват въобще като концепция? Това е причината за злото! Продаваме вярата си за шарени хартийки (пари) - Adam Smith: "All money is a matter of belief." (Всички пари са въпрос на вяра). А вярата е всичко, което имаме.

Тя ни движи, мотивира и ни кара да преодоляваме препятствия и трудности. Сега си помислете, че най-ценното, което имаме го разменяме за шарени хартийки без абсолютна стойност. Това ни поробва и ни прави по-скоро животни, отколкото хора. 

Всяко човешко същество е суверенно и на никого не му е позволено да отнема вярата и енергията му!

Не се борете за суверенитета на която и да била валута. Борете се и защитавайте правото си да бъдете суверенно човешко същество.





onarealcase.blogspot.de / Автор

"Глупавият проумява само онова, което вече е станало" – Омир

2 коментара:


  1. Още на петото изречение се вижда че това е шега, много сполучлива, написана от някой немец - Валтер Гелес.
    Ако някой не убеден че това е шега, следва включването на д-р Менгеле, известен мрачен герой по времето на Третия райх.
    Добре е хората да правят разлика между реални и хумористични текстове...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това е напълно измислен разговор, но звучи страшно, защото е напълно възможно да стане скоро реалност.

      Изтриване

Coprights @ 2016, Blogger Template Designed By Templateism | Templatelib