събота, 3 декември 2022 г.

Кой ще има контрол над ума ви?

onarealcase.blogspot.de


 

„Нищо не е твое, освен няколкото кубически сантиметра в черепа ти.“ Джордж Оруел

Имам лоша новина за всички участници в експеримента по генна терапия: дори онези няколко кубическа сантиметра няма да имате власт над тях. Контролът ще бъде напълно поет от тези, които инсценираха ПЛАНдемията и ви подведоха да станете участници в експеримент с неизвестен край.

Да караме подред.

Коя е крайната цел, която преследват психопатите? Отговорът е лесен : контрол. Това, което ги прави истински щастливи и удовлетворени е когато имат пълен контрол върху околните.  Доскоро този контрол се ограничаваше върху физическата сфера, но тяхната мечта винаги е била да могат да контролират мислите, емоциите и чувствата на хората. Благодарение на новите технологии, липсата на критично мислене у мнозина и продажната същност на други, това вече е реалност.  Мислите, че описвам поредната конспиративна теория?  Да видим фактите.

Когато ПЛАНдемията стартира бях на ясно, че това, което ще се търси като краен резултат ще бъде тотален контрол и пълно изземване на свободата, която имат хората – от физическо придвижване, до ментален контрол. Ужасявах се като гледах колко лекомислено разни функционално неграмотни, но пък със самочувствие до небесата,  че „ са наясно какво правят“ смело се включиха в експеримента с генната терапия (видеото ще сложа в края на статията).

Тогава не разполагах с цялата информация, която сега е налична, но след като знаех какъв е профила на тези, които стартираха ПЛАНдемията не ми беше трудно да се досетя за посоката в която ще вървят.

Към днешна дата вече е кристално ясно и доказано, че експерименталните течности за генна терапия съдържат наночастици от графен. Каква е тяхната роля и защо са в тези експериментални течности? Какво става с тях, когато попаднат в нашето тяло? Действат ли като приемници?  Графеновите наночастици са с размери по склата от 1 по 10 на минус девета. След като попаднат в човешкото тяло те лесно се придвижват навсякъде и без проблем могат да стигнат до мозъка. Защото точно това е целта на тези, които инсценираха ПЛАНдемията – да създадат един кошерен ум, който могат да контролират и управляват.

Как може да стане това на практика? Директивната енергия или мигащите фотони са тези, които активират нанотехнологията в мозъка на жертвата. В мозъкът на нарочената жертва има алуминий, който чете сигнала и така могат да се активират конкретни цели в мозъка на приемателя.

Нашето ДНК резонира на определена честота. Това, което трябва да направите е да идентифицирате индивидуалния ДНК fingerprint на даден човек (таргет)  и след това можете да го наблюдавате 24часа в денонощието. ДНК се съдържа в невроните, той определя белтъците синтезирани от мозъчната клетка и респективно химичните трансмитери, без тях няма мозъчна дейност. Без допълнителна (външна) активност определена и с външна намеса, по честота и с посредничеството на външен внос на наночастици е немислим резонансът.

Наночастиците действат като приемници, които могат да приемат информация и чрез тях да се направят „фини настройки“ на индивида, тоест какви белтъци и какви невротрансмитери , при какво въздействие и при каква продължителност на въздействието да се произведат. След като получат електромагнитен сигнал те го предават и така  се предават данни към ДНК. Данните  задействат ДНК за начало на белтъчен синтез в мозъка, който ги обработва и така невроните изпълняват „заповедта“, защото това е неговата основна функция – да бъде процесор на данни. След като бъде „хакната“ резонансната честота на  ДНК-то, оттук нататък имате път, по който да изпращате и приемате информация. Можете да внушавате мисли, емоции  и да манипулирате поведението на индивида. 

Нямам идея как ще се почувстват „гордите“ участници в експеримента за генна терапия, когато разберат (ако има такава опция), че могат да бъдат контролирани дистанционно като кукли на конци. Питам се дали са взети мерки първо да се елиминира тяхното ЕГО, защото се опасявам, че то няма да бъде в състояние да асимилира и приеме такава информация. Дали ще смеят както в началото на кампанията за участие в експеримента по генна терапия на тези, които твърдяха, че в крайна сметка участниците ще бъдат „чипирани“ (оказа се още по-лошо). Ще ни замерят  ли с мнения и статии на платени учени от „авторитетни медицински“ списания?

Срамувам се, че съм свидетел на такова падение на човека. Срамувам се от това, което казаха, направиха и пропагандираха определени индивиди, които се водят членове на човешкото общество. Няма да спра да пиша и да превеждам видеа с които да разобличавам ужасите, които психопатите ни причиниха  и които станаха реалност благодарение на политически мижитурки и платени ваХпропагандатори.

Вие също не спирайте да говорите и да пишете. Дължим го мъртвите, дължим го на пострадалите от участието в експеримента, дължим го на всички, които бяха дискриминирани, но най-вече на собствената  си съвест.

paypal.me/goodinsight


Генна терапия

onarealcase.blogspot.de / Автор

"Глупавият проумява само онова, което вече е станало" – Омир

2 коментара:

  1. Не мисля ,че Бог ще допусне така лесно да бъде контролиран човек и науката да е толкова напред.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кой бог,кой от всички???Истинският Бог си Ти и Аз и Той и Тя,всички Ние сме от Източника и сме проявление на Бог!

      Изтриване

Coprights @ 2016, Blogger Template Designed By Templateism | Templatelib