вторник, 1 ноември 2022 г.

Ти ще оставаш ли във фермата ли не?

onarealcase.blogspot.de


 

Тази снимка е от документалният филм за процесът срещу Адолф Айхман, проведен в Йерусалим през 1961 и 1962г. (The Trial of Adolf Eichmann https://www.netflix.com/de-en/title/81582696 )

Michael Goldman, който е бил в концентрационния лагер Аушвиц разказва, че когато попаднал там татуирали този номер на ръката му. Този номер бил неговото име и неговата идентичност до освобождението му.  


По история неправилно ни преподават, че Германия е загубила Втората световна война. Може би нейните съюзници – да, но ръководните кадри на немското Гестапо успешно успяха да се преквалифицират и да заемат високи длъжности в НАТО, Европейската комисия, NASA и Обединените нации.


Идеята хората да бъдат напълно подчинени и поробени никога не е напускала сцената на нашето общество. Сега желаещите да я реализират разполагат с високи технологии и изключително перфидни начини за манипулация и въвеждане в на заблуда хората.  Тези наследници на нацисткото SS в комбина с психопатите-печатари („Светът се управлява от една печатница и шепа полудели печатари“Димчо Димов) са готови с нов вид концентрационен лагер – дигитален. В него вместо имена и личности хората ще бъдат един дигитален номер : постоянно наблюдавани, контролирани и без никаква свобода.


Целта на този дигитален концентрационен лагер  е да се разпростре на всяко място на планетата, където хората използват парите. Кои ще бъдат основните стълбове върху които ще се изгради този дигитален концентрационен лагер:

1. Централизирана цифрова идентичност

През юни 2021 г. Европейската комисия реши за въвеждане на единна система за цифрова идентичност.

2.Контрол на движение и достъп

В края на юни 2021 г. ЕС въведе сертификат за ваксинация срещу Covid. Оттогава основното право на свободата на пътуване е ограничено, дори ако Европейската комисия твърди обратното.

3. Биометрично масово наблюдение

С помощта на камери, биосензори, и наличната днес изчислителна мощност, е възможно да се проследи човек дори в реалния свят - в реално време, без да е необходимо смартфон, кредитна карта или лична карта.

4. Цензура и мониторинг на комуникациите

На 6 юли 2022 г. Европейският парламент прие регламента „ePrivacy“. Това принуждава доставчиците на имейл услуги, социални мрежи, месинджъри, инструменти за видеоконференции и операционни системи за проверка на техните платформи за подозрително съдържание автоматично, постоянно и без никаква причина.

5) Цифрови валути на централната банка

CBDC не са децентрализирано организирани, но се контролира централно. Плащанията не са полуанонимни, но проследими до най-малките количества.

Плащанията могат да бъдат автоматично свързани с условия и наказания или блокирани напълно. CBDC могат да бъдат преоценени или обезценени по желание. Само това би позволило почти пълен контрол върху хората.

6) Социални кредитни системи

Социалните кредитни системи вероятно са най-перфидният инструмент за контрол: цифровата идентичност става инструмент за взаимно шпиониране, доброволността се превръща в принуда, и заплаха от наказание влиза в незабавно изпълнение.

Този дигитален концентрационен лагер ни се вменява всеки ден посредством езика, но какво всъщност представлява езика? Когато говорим, ние използваме езика, но самия език никога не говори сам по себе си. Неговите правила касаят синтаксиса, думите са обяснени в речници – това е неговото парадигматично ниво, но какво разказваме, споделяме, това е  конструирано от езика, като сме се опрели на неговия синтаксис, правила и закони. Разказвайки истории ние сътворяваме реалността в която живеем. Историите са тези, които променят начина по който възприемаме света. Някой беше казал, че за да променим света не е необходимо нищо друго, освен да променим историята, която разказваме.

Сега ще чуете една история-приказка. Всички лица и събития в нея са случайни или може би – не са. Какъв ще бъде краят на историята зависи от нас – от теб, мен, човека до мен и този до теб. Ние можем да напишем друг край на тази история и да създадем нова реалност.

 

Ако сте изгледали историята, нека сега помечтаем. Искаме ли да останем да живеем във фермата или искаме да се махнем от нея и да изградим живот без фермери? Нека си припомним кои сме, защо сме тук и да помечтаем в какъв свят искаме да живеем. Да по размишляваме, защо искаме да сбъднем мечтата си и колко голяма е тя. Когато се фокусираме върху мечтите си може да се появят ограничаващи вярвания, да започнем да виждаме трудностите по пътя към реализиране на мечтата, разума да започне да изтъква „факти“, които биха ни попречили да я сбъдне. Когато това стане – помнете следното: Щом мечтата ви е дръзка, смела и сте вложили достатъчно въображение, фактите нямат шанс!

 https://t.me/chiarli007channel


Източници:

📌 Европейска цифрова самоличност

https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/europe-fit-digital-age/european-digital-identity_bg

📌The European legal framework for digital identities and communication

https://asquared.company/en/blog/eidas-psd2-gdpr-co-the-european-legal-framework-for-digital-identities-and-communication-716/

📌Цифровия COVID сертификат на ЕС, въведена с Регламент (ЕС) 2021/953 на Европейския парламент и на Съвета

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/HTML/?uri=CELEX%3A32021D1073

📌EU COVID Certificate: MEPs approve one-year extension

https://www.europarl.europa.eu/news/en/press-room/20220620IPR33418/eu-covid-certificate-meps-approve-one-year-extension

📌Draft Council Conclusions on the implementation of the EU information systems and their interoperability at national level

https://www.statewatch.org/media/3297/eu-council-interop-draft-conclusions-8800-22.pdf

📌ÜBERWACHUNG PRIVATER CHATS: EU PARLAMENT NIMMT EPRIVACY-EINSCHRÄNKUNG ZUR CHATKONTROLLE AN

https://www.piratenpartei.de/2021/07/07/ueberwachung-privater-chats-eu-parlament-nimmt-eprivacy-einschraenkung-zur-chatkontrolle-an/

📌Die Chatkontrolle – EU-Kommission auf Abwegen

https://www.dr-datenschutz.de/die-chatkontrolle-eu-kommission-auf-abwegen/

 

onarealcase.blogspot.de / Автор

"Глупавият проумява само онова, което вече е станало" – Омир

5 коментара:

 1. И как я виждате тая работа - да ви оставят да живуркате автономно извън системата им? "Фермерите" считат, че притежават цялата земя и ресурсите в нея, че даже и ресурсите в океаните и моретата. Кой ще ви пусне да си играете на свободни анклави в "задния му двор"? Няма как да избягате от това, което с десетилетия градиха, докато вие спахте и дори съучаствахте. Тоталното заробване е неизбежно, а от там и крахът на т.нар. цивилизация е неизбежен. В Китай живее около 1/6-та от световното население и успяха всичките да ги натикат в дигиталния райх, без никаква съпротива. Ще се случи и с останалите 5/6-ти, защото няма как да биеш тези, които определят правилата на играта, в която си просто една нищожна пионка!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Разбрах. Това е вашата визия - неизбежност, обреченост...да си нахлузваме въженцето на шията и бавни стъпки към гробището :) Моята визия е друга. Тези "фермери" сами по себе си не могат да направят нищо и точно затова се опитват да вменят на животните, че са недосегаеми и могъщи. Вземете например Гугъл - той ще може ли да функционира без хилядите животни, които пишат код, оправят бъгове и т.н.? Добре, ще сменят животните с роботи, но ако робота няма креативност нещата ще бъдат винаги едни и същи и развитие няма да има. Това общесво е резултат от труда на всички нас - всеки е дал или направил нещо, за да го има. Сега е време да се събудят тези "спящи" животни и да разберат, че у тях е силата и възможността да живеят без фермери, които да ги стрижат, доят и т.н. Въпрос на визия за бъдещето.

   Изтриване
 2. Лесно е, ще останем без ток.. я какво ще ни е весело после :Д

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря Таня, ти си съвременен български будител.

  ОтговорИзтриване
 4. Света може да съществува, само защото е в равновесие! Понякога залита в една или сруга посока, но винаги се връща в равновесната точка. Ако загуби равновесие за постоянно – това е краят!

  ОтговорИзтриване

Coprights @ 2016, Blogger Template Designed By Templateism | Templatelib