петък, 29 юли 2022 г.

„Ние всички дължим една смърт“ – Стивън Кинг

onarealcase.blogspot.de


 

Всички участваме в един марш – маршът към смъртта. От момента на раждането си, до срещата с нея, това правим – крачим през живота към тази среща.

Кога ще се случи тази среща? Това мнозина не знаят. След старта на ПЛАНдемията шепа психопати, които управляват системата в която живеем решиха да ускорят срещата със смъртта на милиони хора, като ги подведоха,  излъгаха и грозно манипулираха, че експерименталките са ваксини. Не са. Това го знаехме от първия момент в който видяхме неистовия стремеж на фармацевтичните компании да получат одобрение за тяхното ползване. И го получиха. Под условие.  Никой не знаеше какъв ще е резултатът от този експеримент. Тогава. 

Имаше „пандемия“ според СЗО, а според всеки с критично мислене – ПЛАНдемия.

Този наратив за набождане  с експерименталките беше подет от служебните политически проститутки в правителствата на почти всички държави (тези, които не приеха да извършат геноцид върху народите си, получиха „спешен инфаркт“ и вече не са сред нас). Тези, които вярваха, че „правителството се грижи за тяхното добруване и здраве“ и се включиха в експеримента – за тях, прощавайте не ми е жал. Изпитвам Ботевски гняв за тези, които бяха насилени и принудени като животни в кланица да се включат в експеримента и в момента страдат ежедневно -  За да не може никой да каже после "Ама, аз не знаех" https://www.oval.media/en/kollateral-the-dreamer/

Процентът на „внезапно починалите“ хора  в държавите, които масово насилваха гражданите си да участват в експеримента, се вдигна нечувано. "Отделни вирусолози предупредиха още през 2020 г.": Блокирането ще отложи смъртните случаи от Covid в бъдещето". Ето какво се случва в Нова Зеландия в момента. Дълго време островната държава следваше стратегия за нулев Covid, която приключи тази година. Оттогава броят на смъртните случаи рязко нарасна и с новия вариант Омикрон вече са далеч по-високи от тези в Европа."  (Линккъм източникът , превод на статията )

Тези, които приеха да участват в експеримента рязко увеличиха шансовете си за среща със Смъртта в този си поход към нея. Хората започнаха да падат като отсечени в телевизионни предавания, на спортни събития, в съня си, на улицата….Тази тенденция се увеличава всеки изминал ден и няма как този път истината да бъде заметена, но не пречи на психопатите да направят поред опит да я гримират и да ни я представят като нещо друго - Синдром на внезапна смърт при възрастни. CDC, която се финансира от Бил Гейтс (лобист за обезлюдяването на земята)  и от фармацевтични компании се наложи да въведе този термин – SADS (sudden adult death syndrome) – в превод „ синдром на внезапната смърт при възрастни.“   С други думи хората, които се включиха в експеримента, все едно са си сложили „срок на годност“ (и той се оказва не много голям), прецакали са собствената си имунна система , което ги прави уязвими да бъдат атакувани от други патологии и са допуснали да бъде променена тяхната ДНК.

На 24 май 2022 – проф Frajese Giovanni Vanni направи уникална презентация в италианския парламент с която доказа горните твърдения.  Кой е проф.  Frajese - италиански лекар и понастоящем доцент по приложни медицински технически науки в Римския университет „Foro Italico“ с преподавателска и изследователска подготовка в областта на ендокринологията и изследването нарака .

Преведох неговата презентация, не защото имам свободно време или някой ми плаща за това, а защото истината има нужда да стигне до колкото може повече хора! Всеки, който държи на нея ще сподели това видео поне с 10 човека.

 Когато ПЛАНдемията започна ние не разполагахме с информация, за да си направим правилните изводи.  Сега след като мина повече от година от началото на експеримента наречен „ваксина срещу ковид 19“ имаме данни и можем да ги анализираме.  В Италия ситуацията е следната:

1.     Разболяват се 941 неваксинирани на 100 000, срещу 3188 ваксинирани на 100 000. Ясно ли е откъде ще дойде кризата в здравеопазването или тези числа трябва да се обяснят?

2.     Експерименталките НЕ само НЕ предпазват от разболяване. По-лошо. Те увреждат имунната система и така човек може да бъде атакуван от друг патологии.

3.     Експерименталките променят генома на приемника и той ще може да предаде тази промяна на поколенията си (ако има такива)

В допълнение към това в  Jama Pediatric  се изтъква, че 25% (тоест едно от четири) деца имат симптоми на клинична депресия, която се дължи на повтарящия се във времето насилствен страх на който са били подложени.

Моля, всеки да потърси отговор на въпроса – кой всяваше този страх и да си запише на един лист имената на „баналното зло“, което извършваше това престъпление и името на институцията.

Ето и самото участие на проф. Frajese Giovanni Vanni. Приятно гледане и благодаря, че споделихте с възможно най-голям брой хора.


paypal.me/goodinsight

https://t.me/chiarli007channel


onarealcase.blogspot.de / Автор

"Глупавият проумява само онова, което вече е станало" – Омир

1 коментара:

  1. Иван Колев10 юли 2023 г. в 1:04

    Напълно споделям вашето мнение. Не вярвах,че някои мисли като мен.
    Ще се радвам на обратна връзка ikolev659@gmail.com,мисля че имаме много да говорим по темата.

    ОтговорИзтриване

Coprights @ 2016, Blogger Template Designed By Templateism | Templatelib