петък, 13 май 2022 г.

Готови ли сте за 10 години пандемия?

onarealcase.blogspot.de


 

Какво прави добрият фокусник, ако иска публиката да не разбере как се случва фокуса? Отвлича вниманието й. Докато сороспиите (това е вирусът от който е болна България) изпълняват поръчките на оТровено общество 



и си заработват надника, СЗО е подготвила официален план за 10 години инфекциозни болести – от 2020 до 2030г. Технически погледнато СЗО принадлежи на Бил Гейтс – фронтмена на световния елит, който трябва да въведе повсеместно инжектиране на всяко човешко същество, по няколко пъти в годината по възможност. 


Това разбира се го превръща и автоматично в търговец номер едно на ваксини в света и ако искате да разберете как е узурпирал грижата за световното здраве, можете да изгледате това видео :

 

Това, което СЗО подготвя в момента (подписване на Глобално пандемично споразумение с всички страни членки на огранизацията) не само ще ни постави в хроничен режим на извънредни ситуации (нормалните хора), но ще отнеме правомощията на политическите мъпети, така, че е в техен интерес този път да НЕ изпълняват заповедите на господарите си и да проумеят, че скоро ще са в бюрата по труда, ако този договор се подпише. Не зная дали на Джаба Спина, Бацилова, Майтапчийски, Пурко и други слуги на глобалистите им е останало сиво вещество, за да проумеят, че ако дневния ред на СЗО се изпълни те ще изтекат в канализацията като отходни води.

БАДЖ (Български алианс за достоен живот) стартира подписка за излизането на България от СЗО. Паралелно с това има стартирана петиция, която е против подписването на въпросното Глобално пандемично споразумение. В подписката на БАДЖ това също е включено, но аз искам да се спра на разликите между подписка и петиция. Много хора казват: „Е, аз ще подпиша петицията. Онлайн е. Не е нужно да давам лични данни. Същата работа.“

Не. Не е същото и разликата е много съществена.

1. Петицията може да се пусне онлайн и практически може да се прикрие същинския й поръчител или инициатор. При подписката има организатор,  със своите адрес и организационен комитет с реални хора и техните данни.

2. Петицията може да електронна, като данните за участниците са главно минаващи през потвърдителен режим тоест по  мейла.

При подписката всеки положил подписа си освен имена има адрес и ЕГН – тоест лично е ангажиран и е реален, докато през мейла никой не знае колко са реалните участници.

3. Петициите може и да се направят и писмено, на хартия, но тогава за тяхната физическа поддръжка не се изискват никакви данни, освен деклариране с име и фамилия на подкрепата за организаторите. ( в този случай е ясно че организаторите са реални).

4. Подписките се регистрират по надлежния ред на закона. Ако са спазени изискванията на закона, искането е легитимно-тоест не противоречи на нито един закон, подписката е с инициативен комитет и определени места за подписване или събиране на подписи по региони и градове, то тогава нейното внасяне в народното събрание за разглеждане води до задължително заседание на съответната комисия.

При петицията , именно заради нестабилността на организацията и за легитимност, комисията в народното събрани я приема „за сведение“ тоест петицията може да не се разгледа и да се вземе предвид. Именно тази особеност се използва от Комисия по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите. Петициите са премахнати от името на комисията , както бяха включени в 43тото НС. Никой не ги разглежда.

5. Подписката се разглежда от Комисия по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите, поради нейните особености и атрибути като колективна жалба. Жалбата от такъв вид , няма директен правен субект и заради това не може да се отнесе в съда, а именно в комисията.

Поради тези 5 сравнителни елемента и  не само поради тях, подписките се разглеждат, а петициите не трогват никого след промяната от 44 то НС на името и обхвата на комисията!

За да се включите в петицията на БАДЖ (до края на месец май 2022), моля вижте указанията https://onarealcase.blogspot.com/2022/05/blog-post.html

изтеглете формата на подписката, съберете подписи и изпратете бланката на посочения пощенски адрес: Пловдив, станция 4013, П.К 13

На въпросът : Как СЗО ще задължи държавите да следват насоките, които ще дават, отделете време, за да се запознаете с информацията от тези видеа:

1. Договорът за пандемия на СЗО и извънредното положение като новото нормално- първа част 

2. Договорът за пандемия на СЗО и извънредното положение като новото нормално- втора част

3. Договор на СЗО за пандемия и трансхуманизъм

Бъдете промяната, която искате да видите. Споделете тази информация с човека до вас,  в социалните мрежи и нека изградим бъдеще различно от това, което шепа психопати са ни подготвили. 



onarealcase.blogspot.de / Автор

"Глупавият проумява само онова, което вече е станало" – Омир

5 коментара:

  1. Да, прави сте, ще го направя.

    ОтговорИзтриване
  2. Подписвайте, няма време

    ОтговорИзтриване
  3. Трябва да е по бързо хора да действаме няма време

    ОтговорИзтриване
  4. Времето дойде. Всички които интересуващи се от физическото си оцеляване е добре да прочетат тази статия

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Споделете тази статия с колкото можете повече хора. Наистина нямаме време.

      Изтриване

Coprights @ 2016, Blogger Template Designed By Templateism | Templatelib