неделя, 19 февруари 2023 г.

Убиват ли експерименталките срещу COVID-19 ?

onarealcase.blogspot.de


 Краткият отговор е "да". Убиват и увреждат трайно мозъка и сърцето на този,  
който е приел да учавства в експеримента по  генна терапия. 

Преди да разгледаме  доказателства имам един въпрос към всички, които уж твърдят, че са наясно какво ставаше през последните две години (то беше само загрявка)  : Защо вярвате на лъжци и защо следвате, цитирате и четете тези лъжци? 

Ако някой ви излъже веднъж ще продължите ли да му имате доверие както преди?

Лъгаха ви нагло и безочливо : политически мъпети (слугинаж на психопатите),  преститутки, които се възползваха от влиянието на медията в която работят,  нарочени "инФЛУенцъри", които щастливо споделяха снимки с парцали на устата и  постове в които споделяха личното си участие в експеримента на Биг Фарма като не забравяха да призоват тези, които ги четат да сторят същото. 

Дали сега се питат колко смърт ще тежи на тяхната съвест благодарение на тези призиви?

През 2020 и 2021 може и да не сте били съвсем уверени, че те ви манипулират,  но от днешната дата това е кристално ясно и ако вие продължавате да слушате, следвате  и четете какво пишат подобни хора, значи сте жертва на масираната кампания от лъжи, която ни се случи от началото на ПЛАНдемията. Тази кампания изобилстваше от абсурди, неточности, противоречащи на здравия разум факти, нелогични твърдения, но масата  "купи" тази лъжа, закова я в съзнанието си и сега се чувства дискомфортно, ако някой я разголи или разобличи таз.

Да вземем една от последните статии за Филатроп Малкомекий, в която се казва, че  той от фен на mRNA инжекционните течности, вече ги смята за не толкова добри, но разбира се междувременно не е пропуснал да си осигури 15 пъти възвръщаемост на инвестицията.

"Once an mRNA evangelist, Gates now dismisses the technology as inferior, after banking a 15x return on investment."

И пак там четем черно на бяло: 

"With 7.4 billion COVID shots deployed in arms, Bill Gates declares that ‘we need a new way of doing the vaccines’"



Уау! 7.4 милиарда COVID инжекционни течности! Хайде да посмятаме, искате ли, а? Това число  7.4 милиарда няма как да бъде обработено от човешкия мозък и психопатите го знаят, но  ако го разбием на части, може да се получи интересна картина.

И така, колко секунди има в една минута? 60 секунди. В един час имаме 3 600 секунди, нали така? 24 часа в едно денонощие, това прави 86 4000 секунди. За една календарна година - 365 дни, това са 31 536 000 секунди. Хайде да разделим 7, 400 000 000 на секундите в една година и да видим какво ще се получи? Получава се 234. Ако предположим, че има фабрика, която бълва нон-стоп по една експерименталка в секунда, това означава, че за да се произведат 7.4 милиарда експерименталки са нужни 234 години! При условие, че фабриката работи без да почива, без да прекъсва, разполага с необходимата суровина постоянно! Припомнете ми кога психопатите стартираха ПЛАНдемията? 

2020 година. Как мислите, ако към 2020 година добавим 234 дали ще получим 2023? Наясно съм, че психопатите  смениха сума ти дефиниции, но тук говорим за проста математика и щом ще лъжат така, редно е да променят и математиката, за да може тези 7.4 милиарда експерименталки са влязат в периода от 2020 до днешна дата. 

Когато чуете от мазен математик да ви говори за ПЛАНдемията, за жертвите, за цифрите го попитайте за  колко време могат да се произведат 7.4 милиарда експериментални инжекционни течности. Или му пуснете за коментар това видео.

Надявам се това просто математическо упражнение да е свалило пелената, която пропагандата от лъжи  беше пуснала пред взора на мнозина. 

Да се върнем на въпроса, дали експерименталките доказано убиват и увреждат? 

Кой може да докаже това? Патолозите. Правят ли се аутопсии на тези, които "внезапно са починали"? 

В САЩ и в Англия - не. В Германия се правят, ако роднините поискат. Това се случило при смъртта  на 76 годишен човек, който умира след третата доза:

Май 2021 г., ваксина ChAdOx1

Юли 2021 г., ваксина на Pfizer

Декември 2021 г., ваксина на Pfizer

Семейството на починалия е поискало аутопсия и в следствие на нея се установява следното:

Пациентът няма анамнеза за COVID-19 (няма и данни да е боледувал от него (нищо, че изолат на въпросия вирус няма и до ден днешен).

Извършена е имунохистохимия за антигени на SARS-CoV-2 (спайк и нуклеокапсидни протеини).

Открит само спайк протеин, но не и нуклеокапсиден протеин, в огнищата на възпаление, мозъка и сърцето.

Спайк протеин е открит в ендотелните клетки на малки кръвоносни съдове.

Клетката на "вируса" съдържа спайк протеин и нуклеокапсиден протеин. В случай, че смъртта е причинена от "вируса" то тогава трябва да се открие не само спайк протеин, но и нуклеокапсиден протеин в огнищата на възпаление. Ако нуклеокапсиден протеин липсва, тогава причината за появата на спайк протеина е експерименталката.

Не е ли изключително перверзно да накараш "умнокрасивитета" да се набоде с течност, която в крайна сметка ще доведе до увреждане на сърцето и мозъка им?

Ясно е, че те с мозък не разполагат (иначе нямаше да се включат в експеримента)и могат да си прекарват добре без него, но без сърце нещата няма да им се получат, нали?

Преводът е с автоматични субтитри. Моля, споделете с повече хора.

https://odysee.com/@Chiarli:7/Vaccine-brain-injury:9

Линк към немското проучване: https://www.mdpi.com/2076-393X/10/10/1651

paypal.me/goodinsight

onarealcase.blogspot.de / Автор

"Глупавият проумява само онова, което вече е станало" – Омир

0 коментара:

Публикуване на коментар

Coprights @ 2016, Blogger Template Designed By Templateism | Templatelib