сряда, 9 ноември 2022 г.

CBDC – дигиталната валута/дигиталният концентрационен лагер


„Светът е управляван от една печатница и дузина ненормални печатари.“ Димчо Димов

Когато чуете  “TheGreatReset” (RE:SET) , така нареченото „Голямо зануляване“ – какво ви идва наум? Кое точно ще ни зануляват? Мозъчната активност, която у мнозина отдавна е не занулена, а направо приключила? Нашето съществуване, за да не хабим ресурсите на планетата, които шепа психопати-печатари са решили, че им принадлежат? Кое е това, върху което пълна власт имат психопатите-печатари, а на нас ни се внушава, че уж и ние имаме някаква власт? Да, това което без съмнение може да бъде занулено са нашите банкови сметки. „Голямото зануляване“ има смисъл само в контекста на финансовата система. Тя е тази, която трябва да бъде тотално променена и трансформирана, но за целта първо трябва да се занули.

След като приключи ерата на златния стандарт и започна експеримента с печатане на фиатни пари в глобален мащаб, всички ние станахме постоянни жертви на един безкраен дългов цикъл. Банките могат да печатат колкото искат, а това създава от своя страна инфлация и дълг.  Биха ли имали парите стойност, ако : 1. Ние не вярвахме, че те имат стойност 2. Ако не бяха обвързани с дълг? Фактът, че са обвързани с дълга означава, че тези, които са заграбили богатствата на планетата ще искат да увеличават дълга сред най-бедните, за да си гарантират още повече богатство.  Проблемът е, че скоро много хора няма да могат да си позволяват най-основни неща, което означава, че тази система е изчерпана и трябва да бъде заменена с нова.

Разбира се Световният икономически форум не стои със скръстени ръце и плана за „Голямото нулиране“ е обмислен, разработен и пуснат в ход. Нека си припомним, че точно на техния сайт имаше видео (вече е свалено, но можете даго видите тук  ) в което се казваше, че „ние няма да притежаваме нищо, но очевидно ще бъдем щастливи от това“.  Сега печатарите-психопати разполагат с многообразни технологии и могат да сбъднат най-съкровеното си желание : пълен контрол върху хората. Мечтата на всеки психопат е да контролира жертвата си. Какво по-хубаво от това, ако благодарение на ИИ (изкуствения интелект) успее да реализира този блян?  Нека видим какво представлява CBDC и защо това няма нищо общо с дигиталните пари, които познаваме в момента.

CBDC (дигиталната валута на централна банка) ще се управлява и контролира от Централната банка. Тя ще има възможност във всеки един момент да контролира  (спира, ограничава, занулява) дигиталните акаунти на потребители си. В момента всеки един от нас има контрол и решава какво да прави с шарените хартийки: дали да си купи самолетен билет, да отиде на ресторант, да си напазарува това, което му е нужно, да отиде на екскурзия и т.н. Можете да решите да си купите пет сочни пържоли и никой няма да може да ви спре, ако разполагате с необходимото количество шарени хартийки. Ако платите на касата в брой дори няма се да знае, че точно вие сте купил тези пет пържоли. Ако платите с кредитна (дебитна карта) издателя на картата ще знае, че сте направил покупка в даден магазин, но ако имате достатъчно средства в сметката, той няма да може да ви спре да направите тази покупка.  В кратце – в сегашната система на поробване с шарени хартийки на роба е дадена известна анонимност и фалшивото усещане, че има контрол върху това чрез което го контролират (от раждането, до смъртта).

CBDC предвижда тези „привилегии“ да бъдат отнети. Така де, няма никой роб няма нужда от свобода след като се е съгласил доброволно да си продава вярата за шарени хартийки („Всички пари са въпрос на вяра“ Адам Смит)

CBDC ще бъдат контролирани изцяло от този, който ги издава. Той ще има абсолютна яснота кога, какво и колко пазарува всеки. И не само! Той ще може да ограничава възможността да пазарувате определени стоки или по-голямо количество от дадена стока, ще може да налага рестрикции в какъв периметър можете да ползвате дигиталните си пари и ще им задава срок на годност след който те стават напълно безполезни. Това да ви звучи като сегашните дигитални пари?

За да спестя гранта на сороспиите ( сороспия = соросоид+ уруспия (лека жена)), които са се специализирали като false-fuck-checkers нека посочим източника на това твърдение: конференция на тема Cross-BorderPayment—A Vision for the Future,  която се е състояла на 19.10.2020 . Там Agustín Carstens, General Manager, Bank of International Settlements казва следното: „ централната банка ще има АБСОЛЮТЕН контрол“ върху CBDC.  


В същото видео той казва, че решението да се въведе CBDC в дадена държава,  ще бъде суверенно и самата държава трябва да го вземе. Ние в момента имаме собствена автономна валута – българския лев. Ако приемем еврото, то тогава решенията ще се вземат във Франкфурт. Мисля, че става ясно защо е този неистов рев у майцепродавците да приемем еврото и да се откажем от българския лев. Не зная дали си дават сметка към какъв точно концентрационен дигитален лагер тласкат нас, себе си и семействата си. 

Наясно съм, че всички, които се продадоха и агитираха за експерименталните бълвочи и за носене на парцали на устата първи ще приемат CBDC и ще демонстрират навсякъде – ЗОМБИ-визор, печатна преса, социални медии и т.н. как са си сменили паричните средства с дигитални. Приемането на CBDC е еднопосочна улица. Точно както е и приемането на експериментален бъркоч със съставки, които са известни само на производителя му.

Някой беше казал, че Бог престава да съществува, когато спрем да вярваме в него. Ние се превърнахме в материалистични консуматори, които вярват само в стойността на шарените хартийки. CBDC ще е поредния тест и всеки ще избере в какво да вярва, а това ще определи бъдещето му.

Изгледайте видеото в което се обяснява какво точно представлява CBDC и го споделете с поне 5 или 10 човека.


Благодаря за отделеното време и внимание!


 paypal.me/goodinsight

5 коментара:

  1. Затяга се примката око врата ни, а няма хора с тестостерон.

    ОтговорИзтриване
  2. всички сме силни у фейса

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А какво е фейсът? Една от функциите му е да измерва настроенията спрямо различни идеи. Какво беше казал Jean-Claude Juncker: „Решаваме нещо, след което го поставяме в стаята и изчакваме известно време, за да видим какво ще се случи. ако няма викове и въстания, защото повечето не разбират какво е решено, тогава продължаваме стъпка по стъпка, докато няма връщане назад." https://www.neweurope.eu/article/junckers-legacy/ Какво е конкретно твоето предложение, за да действаме?

      Изтриване
    2. Срещу една така добре организирана система , може да се противопостави само една друга организирана система, защото иначе самотните недоволни от системата воини, ще бъдат изклани като жертвени агнета, както се случи с Кенеди- публична екзекуция, защото посегна на валутните печатари и започна да печата сребърния долар, което много ги ядоса. Затова е нужно да се създаде система от грамотни и осъзнати хора, решени да хванат бика за рогата.

      Изтриване
  3. Любовта към парите е корена на злото! Само нов обществен договор в който няма нищо от сегашната финансова система, може да ни гарантира съществуване като хора/човеци. Който не може да се раздели с шарените хартийки да стои при психопатите, те ще се погрижат той да е обилно стриган, доен и т.н. (знаете техния дневен ред)

    ОтговорИзтриване