събота, 3 юли 2021 г.

Демаскиране на сороспии

onarealcase.blogspot.de

 



Според мен, всеки човек с морал изпитва неподправена погнуса към образуванието ДемоНкраДична България (част от които са ПРОдаЙ България и други сороспии). Сороспиите обединени в това образувание са като рак, който разяжда България и унищожава всяка личност, която се присъедини към него, като я превръща в лепкава слуз.

Може би тези определения ще ви се сторят пресилени, но нека демаскираме тези същества и покажем истинските им лица (те от това най-много се страхуват).

Защо ги наричам раково образувание? Защото действат точно като ракови клетки. Маскират се като нормални и атакуват нищо неподозиращите хора, като подменят истинските ценности, които ни правят човеци, с фалшиви ляво-марксистки концепции, които изтриват нашата човешка същност и ни превръщат в маса, която може лесно да се манипулира. Тези, които са подложени на такова емоционално насилие се превръщат в слаби и лесно управляеми индивиди.

 

Камю беше писал, че „Свободен е само този, който може да си позволи да не лъже“, но при сороспиите всичко е лъжа. Като се почне от факта, че са се нарекли „демократи“, когато всъщност са културни марксисти и се мине през всички идеи, които лансират една фасада, но зад нея стоят съвършено други цели и мотиви.

 

Този цитат от Камю ми дава отговор на въпроса, защо сороспиите са толкова вресливи, подли и нетолерантни. Вероятно е много фрустриращо да се представяш за свободен и „умнокрасив“, но да нямаш възможност да изразиш никога собствените си мисли или аргументи. Да си принуден да повтаряш, само наративите на твоите господари, които са ти платили, за да ги наложиш в обществото и да убедиш останалите хора да те последват в този ад.

 

Като човек с разностранни интереси, винаги отделям голямо внимание на философията, психологията и политиката. Философията търси и се опитва да даде отговори за смисъла на живота; психологията ни дава обяснение, защо присъединявайки се към някоя сороспийска структура индивидите губят своята личност и се превръщат в стадо, а колкото за политиката - древните гърци са наричали всеки, който не се интересува от политика „идиот“.

 

Едва ли е странно тогава, че когато за първи път се отвори избирателна секция в града, в който живея – Дюселдорф, аз бях в състава на комисията като съпредседател – 2014 г. През 2017 г. отново се включих в избирателната комисия като председател, а на последните избори (през април т.г.) отидох като наблюдател. След изборите получих обаждане от председателката на комисията, която ме попита дали смятам, че е необходимо да има трета секция в Дюселдорф и дали бих приела да съм председател на комисия, защото вече имам опит. Отговорих, че не виждам нужда от трета секция и бих приела да бъда председател на втората секция, която ще се отвори. и нарочно открито заявих: «Аз, меко казано не съм фен на ПРОдаЙ България и не знам дали това няма да е проблем.»  

Отсреща настъпи тягостно мълчание. След известно осмисляне на чутото ми беше казано, че ще ми се изпрати файл с документ, в който да попълня данните си, за да може заедно с другите „доброволци“ да бъде предложена и моята кандидатура. Предположих, че файл няма да получа. И след като никой не ми писа в продължеие на седмца реших да попитам какво става. Получих отговор, че няма информация дали ще се отваря трета секция в Дюселдорф, а за останалите две вече има предостатъчно кандидати и те били изпратили данните им към отговорните институции. Но това беше лъжа, защото ние водихме разговор да бъда председател на втората секция, а не на трета (ако такава има).

 

Взех нещата в свои ръце и изпратих имейл на консула във Франкфурт – г-н Бонев, като очаквах да получа на електронната си поща потвърждение от него или телефонно обаждане. Междувременно потърсих повече информация за въпросната неформална мрежа от „доброволци за изборни секции в чужбина“.  Макар и добре прикрити, не е трудно да се установи, че това е поредната сороспийска организация. ДемоНкраДична България и съставляващите я сороспии са усетили, че във Външно министерство не са много организирани, когато става дума за отваряне на секции за чужбина и за съставяне на изборни комисии и са решили да узурпират предоставилата се възможност. Неформалната организация на сороспиите НЕ допуска хора, които не са от същото тесто (слуз) като тях и се стреми да попречи и отстрани от изборните секции всеки, който не е продажен.

А след като видях възторжените статии за тази нелегитимна организация в «партийния орган» на розовобузестия олигарх, който подкрепя ПРОдаЙ България, бях напълно убедена, че на човек, който не изповядва сороспийската идеология няма да му бъде даден шанс да се включи в избирателна секция в чужбина. Междувременно вместо отговор от консула, на който бях писала, получих имейл от лицето, с което водех първоначална кореспонденция.  Беше ми дадено да разбера, че „консулът им е казал, че аз съм подала заявление да участвам в комисия“.

Но това е право на всеки български гражданин и не зная да има закон или разпореждания консулът на Република България да информира представители на нелегитимна формация за това, кой е подал заявление да се включи в изборна комисия. Ето въпрос, на който нямам отговор, и възнамерявам да търся, докато не получа такъв.

След като представителите на външно министерство НЕ са наясно, че те служат на българските граждани, а не на членове на сороспийски организации, тогава мястото им не е на поста, който заемат.

Обърнах се към представители на политическа партия участваща в изборите и им разказах горното. Те ме изслушаха и казаха : „Добре, ние ще подадем твоите данни за изборна комисия в Дюселдорф.“ Днес получих информация, че след като сороспиите са видели моето име в списъците на тази партия са написали 5 клеветнически доноса срещу мен с цел да ги накарат да отдръпнат кандидатурата ми.

 

Как бихте дефинирали подобно поведение вие, защото на мен ми липсват достатъчно прилагателни, за да опиша уродливостта на тези същества?

 

Не зная дали Вие смятате, че ДемоНкраДична България трябва да има място в един бъдещ парламент, но това, което са правили комунистите ще ни се види песен в сравнение с подлостите и гадостите, които тези културни марксисти ще ни стоварят. Ако подлостта, доносничеството и уродливите взаимоотношения са ви противни, тогава гласувайте, за който и да е било друг, но не и за ДемоНкраДична България. Ако имате живи родители или вие самите сте родители и искате думите „мамо“  и „татко“ да останат в езика ни – гласувайте за всеки друг, но не за тях. Защото има ли нормален човек, който да иска да се обръща към майка си или баща си с „Хей, Родител 1 как си? Родител 2 искаш ли да пием по бира?“. Как ще се почувствате, ако детето ви се върне от училище и ви каже : „Родител 1 и Родител 2 – искам да говоря с вас?“ Сороспиите нямат собствена платформа или дневен ред. Те са изпълнители на глобалистите, които в момента провеждат плана си за депопулация на планетата.

Но нека не се отклонявам от темата. С две думи - сороспиите  са монополизирали правото на гражданите да участват в комисиите на изборните секции в чужбина. Но ние можем да упражним правото си на глас и да не ги допуснем до бъдещия парламент. Така ще получат мястото, което заслужават – в канализацията на историята.

Аз загубих тази битка! Защото я водих без вас!  Следващата битка ще бъде на 11юли 2021г. и ще я спечелим, защото ще бъдем ЗАЕДНО: единни в желанието си да победим злото и неговите представители в България - сороспиите!

Споделете тази статия с колкото може повече хора. Добавете #ДемаскирайСороспия и нека доброто победи.

Актуализация с решенията на ЦИК https://www.cik.bg/bg/decisions/359/2021-07-01



 

 

onarealcase.blogspot.de / Автор

"Глупавият проумява само онова, което вече е станало" – Омир

2 коментара:

  1. Ще го взема за сайта си. И аз съм наказана отново с 30 дена в Клоаката - за публикуване на снимка, която я има в нета официално.

    ОтговорИзтриване
  2. https://www.derspunk.eu/%d1%82%d0%b0%d0%bd%d1%8f-%d1%82%d0%be%d0%b4%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%be%d1%80%d0%be%d1%81%d0%bf%d0%b8/

    ЕТО ГО И ПРИ МЕН

    ОтговорИзтриване

Coprights @ 2016, Blogger Template Designed By Templateism | Templatelib